Pàgines

diumenge, 21 de desembre del 2014

TWITTER


Imatge extreta de: https://about.twitter.com/press/twitter-brand-policy



Twitter és una aplicació gratuïta que s'utilitza via on-line on pots crear-te un compte i descarregar-te'l per tenir-lo com una aplicació més al dispositiu Mòbil, Ipad... 
Si et vols crear un compte Twitter, és molt senzill, només fa falta que accedeixis a la pàgina principal de Twitter: www.twitter.com, un cop allà clicas a Registrar-se, introdueixes les teves dades, proporciones una contrasenya i un cop finalitzat aquest procés ja tindras la teva compte Twitter amb el teu usuari que et premetrà seguir a gent i està informat d'allò que t'interessa a més a més d' estar al dia de les notícies del món.

És un servei de microblogging i permet els seus usuaris enviar i llegir missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters, aquests missatgess'anomenen piulades o tuits.
Aquestes actualitzacions (Piulàdes) es mostren a la pàgina de perfil de l'usuari, i són també enviades de forma immediata a altres usuaris que han triat l'opció de rebre-les. 

Aquesta aplicació ens permet està comunicats arreu del món i estar informats de tot el que succeix en cada moment al nostre voltant.  

Quan una informació d'alguna pàgina que segueixes crida l'atenció la pots retwittejar  i d'aquesta manera anirà a parar directament al teu perfil de twitter o per altra banda la pots seleccionar com a Favorito, que anirà a parar al teu perfil a la pestanya únicament de Favoritos.


















Pots controlar el teu perfil amb la barra d'eines, on podem cercar, veure els missatges, les notificacions i informar-te del que està de moda. 



Us recomano tenir twitter perquè és una eina que s'ha anat desenvolupant i cada cop està sent més útil, ja que tenim a l'abast tota mena informació que podem llegir en qualsevol moment.

Teniu el meu Twitter al blog així que li podeu donar un cop d'ull: @eva_rabasa

Font d'informació: http://ca.wikipedia.org/wiki/Twitter




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada