Pàgines

diumenge, 21 de desembre del 2014

Descarregar Música, Fotografíes i Vídeos

Molts cops quan busquem a google imatges, o volem descarregar alguna cançó o algún vídeo trobem que aquests no tenen lliçència Creative Commons. Per això podem usar Flickr, Jamendo i Vimeo el qual són pàgines on podem descarregar Imatges, Música i Videos amb lliçència Creative Commons.

FLICKR




Flickr és una pàgina web, la qual podem fer-la servir de manera on-line sense crear cap compte.



Amb aquesta pàgina podem extreure tot tipus de fotografíes sobre el tema que nosaltres volguem, és més recomenable usar aquest programa que Google Imatges ja que quan busques una imatge per google al principi et surten moltes, però a mesura que vas deslliçan el ratolí cap a abaix les imatges varien una mica del tema escollit. En canvi a Flickr totes les imatges són relacionades amb el tema cercat.




Un tema a destacar d'aquesta pàgina web és que per poder usar una imatge amb completa seguretat les imatges hem de buscar les que tinguin lliçència Creative Commons.

A continuació us deixo el link de la pàgina web:



JAMENDO

Per descarregar música no podem ficar-nos a una emisora de radio ja que és privada per tan, Jamendo és una pàgina web on podem buscar tots tipus de música en el qual els autors no són coneguts pero n' hi trobem de tots els estils.


Busquem el génere o l'instrument que volem de la cançó que tenim pensada, un cop l'hem trobat, la podem escoltar, descarregar i un cop descarregada ens qeda en format mp3.

Les cançons tretes de Jamendo com he dit anteriorment són d'artistes que no són coneguts, i encara que les cançons tampoc ho siguin, molts cops ens transmeten el mateix que les que són conegudes o inclús més.

                                          
Aquí us deixo el link de la Pàgina web com he fet anteriorment:



VIMEO

Vimeo és una pàgina web amb la qual podem descarregar i compartir tot tipus de videos amb lliçència Creative Commons.



Una de les grans avantatges que té Vimeo sobre per exemple Youtube és que els videos no tenen propaganda.

Aquí us adjunto el link de la pàgina web:

https://vimeo.com/ 


Fonts d'Informació: Apunts de classe.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada