Pàgines

dissabte, 3 de gener del 2015

Tauletes digitals a les aules

Divendres 14 de Novembre, és a dir, durant la setmana reflexiva la Marta Palet i en Jordi Bigas de l'escola "Mare de Déu de la Mercè", van venir a l'auditori de la universitat a donar una xarrada sobre les tauletes digitals en l'educació.

Segons la seva opinió creuen que són elements molt útils per l'aprenentatge dels infants ja que a l'escola on exerceixen la seva professió fa un temps que utilitzen aquest nou mètode.

Gràcies a les tauletes digitals els alumnes poden tenir un millor coneixement i aprenentage, ja que en aquestes noves tecnologies són les que, ja predominen i seguiran predominant al llarg dels anys.

Amb les tauletes els nens de l'escola tenen un aprenentatge didàctic,ja que amb elles creen diferents racons.

També són molt útils per als professors, ja que en elles poden anotar les reunions, datas exàmens, comunicar coses a les famílies, organitzar diferents activitatas per realitzar al llarg del curs etc.

Eduplay és una pàgina web on es poden crear materials pels mestres i organitzar tot tipus d'informació. 
Aquesta pàgina va ser creada per en Jordi i la Marta, els quals després de la xerrada ens van mostrar diferents jocs, activitats i aplicacions per jugar i a la vegada aprendre, ja que JUGAR ÉS APENDRE.
Google Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada