Pàgines

dimarts, 28 d’octubre del 2014

PREZI

A la clase de G-TIC he descobert una manera nova de realitzar una presentació  amb el programa anomenat, PREZI: https://prezi.com/signup/public/


Prezi és una aplicació multimedia per a la creació de presentacions similar a Microsoft Office PowerPoint o a Impress de LibreOffice i utilitza un model freemium 
És una eina per realitzar presentacions. Es caracteritza principalment perquè, a diferència del Power Point, el prezi utilitza recursos cronològics i audiovisuals per fer la presentació més amena, creativa i capaç de captar l'atenció del públic.

Aquesta eina permet realitzar les presentacions més visuals amb amb Amplies possibilitats de crear expectació i sorprendre, omplint de disseny el nostre contingut. A partir d'aquí pot ampliar, reduir la vista o desplaçar el llenç.


Encara que cal destacar que, No permet crear enllaços a altres documents o pàgines web, les
Presentacions amb una línia argumental única i el desenvolupament d'animacions des de la aplicació és limitada.

Cal destacar que Prezi permet treballar on-line amb totes les seves eines de manera gratuïta, encara que inclou diferents modalitats de pagament gràcies a les quals es pot tenir més capacitat d'emmagatzematge o el privilegi d'ocultar els treballs on-line i protegir-los.

A continuació us deixo el meu prezi que tracte sobre la obesita Infantil i de quins aliments haurien de pendre els nens per mantenir un estil de vida saludable:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada