Pàgines

dimecres, 29 d’octubre del 2014

Editar un vídeo de Youtube

L'editor de youtube és molt senzill i ràpid de fer servir, pots retallar vídeos posar música de fons, inserir imatges, frases etc.

A classe de G-TIC ens van fer realitzar un vídeo en qual havíem de buscar una emoció i a través d'imatges o de vídeos fer un muntatge que representés aquesta, un cop el vídeo estés acabat s'havia de penjar a la xarxa.

A continuació us presento la meva endevinalla realitzada amb la Laia Tort Ribas i un petit tutorial molt senzill i fàcil de seguir en el qual podreu observar com crear, editar un vídeo i seguidament penjar-lo.

Endevinalla



Tutorial



Fonts d'Informació: Apunts de classe

dimarts, 28 d’octubre del 2014

Qui sòc jo?


A la classe de COED (Comunicació oral, escrita i digital), ens han fet realitzar una activitat que personalment crec que ha sigut molt fructífera per a nosaltres, la qual consistia en fer una foto a un company o companya i partir d'aquí realitzar una descripció tan física com psicològica d'aquella persona.
Com he mencionat abans, ha sigut una activitat que m'ha semblat molt interessan, ja que he pogut conèixer més a la persona en la qual m'he centrat a fer la descripció. És una manera diferent de conèixer més a fons als companys i sobretot tal com he dit abans de conèixer més internament a aquella persona escollida.

A continuació us deixo la meva descripció de la meva companya de classe Laia Tort Ribas


PREZI

A la clase de G-TIC he descobert una manera nova de realitzar una presentació  amb el programa anomenat, PREZI: https://prezi.com/signup/public/


Prezi és una aplicació multimedia per a la creació de presentacions similar a Microsoft Office PowerPoint o a Impress de LibreOffice i utilitza un model freemium 
És una eina per realitzar presentacions. Es caracteritza principalment perquè, a diferència del Power Point, el prezi utilitza recursos cronològics i audiovisuals per fer la presentació més amena, creativa i capaç de captar l'atenció del públic.

Aquesta eina permet realitzar les presentacions més visuals amb amb Amplies possibilitats de crear expectació i sorprendre, omplint de disseny el nostre contingut. A partir d'aquí pot ampliar, reduir la vista o desplaçar el llenç.


Encara que cal destacar que, No permet crear enllaços a altres documents o pàgines web, les
Presentacions amb una línia argumental única i el desenvolupament d'animacions des de la aplicació és limitada.

Cal destacar que Prezi permet treballar on-line amb totes les seves eines de manera gratuïta, encara que inclou diferents modalitats de pagament gràcies a les quals es pot tenir més capacitat d'emmagatzematge o el privilegi d'ocultar els treballs on-line i protegir-los.

A continuació us deixo el meu prezi que tracte sobre la obesita Infantil i de quins aliments haurien de pendre els nens per mantenir un estil de vida saludable:

dimecres, 22 d’octubre del 2014

Documentar, Una mirada nova

Durants aquestes primeres semanes de seminari, em estat llegin un llibre anomenat: Documentar, Una mirada nova, del que em hagut de realitzar un petit treball basat en una série de qüestions.
El llibre documentar, una mirada nova m’ha fet adonar-men de moltes cosses que jo desconeixia en el món de l’educació com per exemple: la gran imaginació que tenen els infanta, la manera que tenen de descobrir e investigar les coses etc...
En els primers anys de vida, els infants descobreixen les coses a través dels sentits: l’lolor, el so, la textura, els colors i òbviament a descobrir-se a si mateixos.
Com bé diu una frase extreta del llibre:

“Tot aprenentatge demana desig, error, assaig, constància, repetició, voluntat i temps” 

A continuació us deixo el treball realitzat per si voleu donar-hi un cop d'ull:


dijous, 9 d’octubre del 2014

Usos educatius dels blogs. Recursos, orientacions i experiències per a docents

Avui a la classe de G-TIC em estat comentant un llibre anomenat: Usos educatius dels blogs. Recursos, orientacions i experiències per a docents escrit per Francesc Balagué i Felipe Zayas  el qual ens ensenya pas a pas els usos d'un blog i totes les seves funcions, per després poguer-les possar en pràctica a l'hora de elaborar el nostre.
Aquest llibre m'ha semblat una molt bona guia, ja que jo abans d'assistir en aquesta classe no savia ni com començar a fer un blog.

Aquí us deixo una copia del llibre per si voleu donar-hi un cop d'ull.
  

dimecres, 8 d’octubre del 2014

El Drive i els seus usos

Google Drive és la teva col·lecció pròpia d'arxius i carpetes que t'acompanya allà on vagis: És una eina que serveix per poder fer documents, presentacions, fulles de càlcul i formularis de forma online a més a més de poder guardar-los i compartir-los amb la resta de companys. Quan es comparteixen els documents la resta d'usuaris poden realitzar qualsevol modificació.

Pots accedir als teus arxius i carpetes des d'un navegador web o des de qualsevol dispositiu mòvil o tablet ja que, és una aplicació gratuïta i passi el que passi amb els teus dispositius, sempre tindràs els arxius guardats de manera segura a la xarxa.  

És una eina de treball molt útil a l'hora de fer qualsevol tasca encomanada a clase ja que, facilita la realització de les tasques en grup perquè tothom veu el fa tothom, d'aquesta manera es poden ajudar mutuament de manera cooperativa 

Aquí us deixo el primer treball realitzat sobre:

Els usos del ordinadors portàtils i el llibres electònics a les aules.


Treball escrit




Presentació PowerPoint

Las Webquest

Una webquest, webquesta o WQ és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats.



Generalment, es tracta d'una pàgina que proposa als participants una història suggeridora per tal que aconsegueixin una sèrie d'informacions en unes pàgines d'Internet concretes, extraient les seves conclusions a partir del treball cooperatiu. Els objectius són combinar els continguts curriculars amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'aula, en un aprenentatge de descobriment guiat.
Edu3.cat